Zadnji termin upisa u 1. razred

Zadnji termin upisa u 1. razred

Poštovani roditelji,

ukoliko pripadate upisnom području naše škole, a dijete još nije testirano od strane stručnih suradnika škole, molimo predbilježite se na posljednji dan upisa ( testiranja ) koji smo otvorili u aplikaciji Terminko. Radi se o 13. lipnju 2019. godine, a termin možete odabrati isključivo putem aplikacije. ( Pritisni poveznicu! )

Nakon što dobijete termin, dobit ćete obavijesti i o potrebnoj dokumentaciji koju je nužno donijeti na termin testiranja djeteta.Testiranje se provodi u prizemlju starog dijela škole, u kabinetu pored školske knjižnice.

Roditeljski sastanak za sve roditelje (već testirane djece u našoj školi i drugim školama ) održat će se 10. lipnja 2019. godine u 17:30.

Svi roditelji koji su predali zamolbe za upis u našu školu, a djeca ne pripadaju našem upisnom području biti će obaviješteni telefonskim putem o statusu zamolbe do 10. lipnja 2019. godine. Ukoliko prihvatimo vašu zamolbu, molimo vas da na roditeljskom sastanku 10. lipnja predate ( ukoliko niste ):

  1. Presliku rodnog lista za dijete
  2. Potvrdu o prebivalištu (boravištu)
  3. Mišljenje škole o psihofizičkoj spremnosti djeteta (i upisne materijale ukoliko ih posjedujete ) iz škole u kojoj je obavljena procjena djeteta za polazak u školu
  4. Potvrde o zaposlenju oba roditelja ukoliko tražite uključenje produženi boravak
  5. Nalaze obrade (zdravstvene, psihologijske, logopedske) ukoliko ih posjedujete.
  6. Presliku presude brakorazvodne parnice
  7. Ispunjen Upitnik za upis djeteta u našu školu ( prilog ispod )
  8. Ispunjena Upisnica za upis u našu školu, potpisana od oba roditelja, pogotovo u slučaju brakorazvoda ( prilog ispod )

upisnica_u_osnovnu_skolu

Upitnik za roditelje pri upisu djece