Što se kuha u Titušu?

Otvaramo školski Kuharski klub imenom ” Restoran Zdravko ” jer želimo biti zdravi, aktivni i uspješni. Pripremamo vlastite zdrave obroke i širimo pozitivu! Zdravo je ” in “!

O klubu

Kuharski klub ” Restoran Zdravko ” je nastavak naše već uhodane i dobro stečene prakse pripremanja zdrave hrane putem projekta ” Petica – igrom do zdravlja ” i Erasmus + projekta ” Healthy foods, happy moods “. ” Restoran Zdravko ” osmislili su u šk. godini 2018./19. 3.e s učiteljicom Snježanom Krezo, a u sklopu Erasmus projekta ” Healthy food, happy mood “. Svaki Titušovac se može pridružiti Klubu ako osmisli dobar i zdrav recept i skuha nešto fino i zdravo – sam ili s roditeljima. Vaše zdrave recepte objavit ćemo u našoj Kuharici, a ukoliko snimite i video, vaš recept naći će se na našem školskom YouTube kanalu. Uz 4.e i učiteljicu Snježanu, ove godine još kuhaju 5.d s razrednicom Majom Sokač, Qe si que no 2.a s razrednicom Mirom Topić te smoothie eksperti 7.b s razrednicom Sandom Mijalić.

Titušovoci pridružite nam se sa svojim razrednicima i razrednicama i kuhajmo zajedno!

Aktivnosti

Kroz istraživanje, prikupljanje podataka i materijala razvijati ćemo znanja i vještine zdravog života ( zdrave prehrane i tjelovježbe). Kreirat ćemo recepte koji su jednostavni, brzi a zdravi koje može svaki učenik pripremiti. Svaki član Kluba brinut će se o svome zdravlju zdravom i uravnoteženom prehranom, bavljenjem rekreacijskim sportom, boravljenjem u prirodi i primjenjujući higijenske navike. Neke od planiranih aktivnosti ove školske godine su kreiranje zdravih obroka osmišljenih od strane učenika i pripremanje finih jela na satovima razrednika. Birat ćemo naj recepte Kuharice, a neke od njih uklopiti u školski jelovnik. Naravno, vidjet ćete nas na sajmovima poput Božićnog humanitarnog sajma kako bi pomogli potrebitima. Puni smo ideja i planova kako zdravije živjeti!

Naša Kuharica

Kuhajte i pripremajte s nama zdrave obroke! Pogledajte najnovije recepte u našoj Kuharici!

Kuharica

Made with Padlet

Novosti

Pridružite nam se

Učenici, roditelji, djedovi, bake i ostali članovi obitelji te susjedi u Španskom imate li volje i ideja – pridružite nam se!