Prvi izbor i Moj planet možete čitati on line

 Mozaik knjiga poslala je dopis na školu u kojem stoji:

Obavijest o isporuci revija Prvi izbor i Moj planet, broj za travanj 2020.

 

Poštovani,

s obzirom na to da su škole zatvorene do daljnjega, ovim bismo vas putem željeli obavijestiti da će i isporuka naših revija Prvi izbor i Moj planet također biti privremeno odgođena.

Naime, budući da u školi nema učenika, naše časopise za travanj nećemo imati kome podijeliti. Stoga smo se odlučili prilagoditi novonastalim okolnostima vodeći računa o tome da naši pretplatnici ni na koji način ne budu oštećeni.

Brojevi za travanj stoga će biti isporučeni čim se za to stvore uvjeti, a nadamo se da će to biti već u svibnju. U tom će slučaju učenici primiti broj za travanj i svibanj istovremeno. Ako dođe do kakvih promjena, o svemu ćemo vas naknadno obavijestiti.

Uz to, kako bismo ih podržali tijekom nastave na daljinu te ih potaknuli da čitaju, uče i zabavljaju se i tijekom boravka u zatvorenom, svim učenicima odlučili smo darovati pristup revijama Moj planet i Prvi izbor za ožujak. Učenici, roditelji i nastavnici mogu ih besplatno preuzeti na internetskim stranicama Mozaika knjiga putem sljedećeg linka:

https://mozaik-knjiga.hr/casopisi/

U nadi da će ova izvanredna situacija što prije završiti, srdačno Vas pozdravljamo.

Vaš Mozaik knjiga, odjel dječjih revija

Minela Barbarić

 

Za sva pitanja u vezi pretplate na časopise, slobodno nam se obratite na: